29 Ağustos 2008 Cuma

Nike ve kisisellestirilmis urun sunumu




NIKEID konsepti ile www.nikeid.com adresinde "SUPPORT YOUR ATHLETES THIS SUMMER" slogani ile kisisellestirilebilen urunleri sunuyor. Biraz ugrasip, kendi ayakkabinizi 7 farkli kismi icin renklendirip, dizaynini size ozel kilabiliyorsunuz. Hatta arkasina benim yaptigim gibi isminizi yazabiliyorsunuz. Bunun bedeli ise 160-170 Euro arasinda ve teslimat icin (ne yazikki Turkiye'yi bulamadim ama Yunanistana verilen sure) 4 hafta gibi bir aralik veriliyor.





Iletisim ve urun ozellikleri acisindan olimpiyatlarin gundemde oldugu bu donemde tam uyumlu bir kampanya olmus. Urunun self expressive (kendini ifade etme) yonlerini yeterince doldurmasi ve size ozel olan urunun kombinasyonlar göz önüne alindiginda belki de tek olabilmesi cok doyurucu. Bunun bedeli de fiyat ve teslimat suresi bakimindan katlanılabilir duzeyde.


Ayni urunlerin farkli iletisim kanallarindan, olabildigince kisiye ozel sekilde lanse edildigi su donemde, kisiye ozel urun uretebilme yetenegi NIKE için fark yaratmıs. NIKEID konsepti ise bunu tamamen dolduruyor.



2 yorum:

Adsız dedi ki...

Well for me its better to be more realistic.

Adsız dedi ki...

Alla hu akhbar!!!